Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved at handle hos Køge Events IVS accepterer du nedenstående retningslinjer/betingelser for køb. Vi forbeholder os ret til, fra tid til andet, at foretage ændringer i disse retningslinjer. Såfremt vi foretager sådanne ændringer, vil en opdateret version af disse handelsbetingelser være tilgængelig på vores hjemmeside. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt holder dig opdateret om de aktuelle vilkår og betingelser. Alle køb er underlagt den, på købstidspunktet, gældende version af disse retningslinjer/betingelser. Hvis du ikke kan acceptere eller er enig i en revideret version af denne købspolitik, skal du ikke foretage et køb.

Genereller betingelser

Køge Events IVS juridiske adresse er: Køge Events IVS, Lyngvej 58, 4600 Køge, CVR 4011 4696.

 

Billetters gyldighed
Køb altid din(e) billet(ter) direkte på vores hjemmeside. Du har selv ansvar for at udprinte din billet og fremvise den ved indgangen. Ved nogle arrangementer er det muligt at købe billetter ved indgangen. Dette vil fremgå tydeligt på vores hjemmeside.

Køge Events IVS godkender ikke gyldigheden af billetter, der måtte være købt udenom vores hjemmeside. Så køb altid billet(ter) på vores hjemmeside www.køge-events.dk. Så får du din(e) billet(ter) til den rigtige pris. Og du er sikker på billetternes gyldighed.

Fortrydelses ret / Reklamationsret ved køb af billetter eller stand til arrangementer hos Køge Events
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Det betyder at dit køb af billet hos Køge Events IVS er bindende og at billetten ikke refunderes. Det samme gælder for tilmelding og køb af udstiller stande til Køge Events messer og arrangementer. Vi refundere ikke billetter eller udstiller stande i tilfælde af sygdom, død, force majeure, fornyet corona epidemi, regerings påbud om afholdelse af arrangementer eller regerings anbefalinger tilsvarende – eller andre forhold som vi som arrangører ikke på forhånd har kunnet forudse. Såfremt du ønsker at reklamere skal dette gøres skriftligt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aflysning
I tilfælde af aflysning på grund af forhold anført ovenfor, refunderes billetten og udstillerstande som udgangspunkt ikke.

 
Betaling
Hos Køge Events IVS modtages betaling med følgende betalingsformer og betalingskort:

Dankort
VISA/Dankort

Din betaling bliver trukket fra dit kort ved din bekræftelse af dit billetkøb. Ved visse arrangementer kan billetter betales ved indgangen. Ved indgangen modtages betaling med MobilePay og kontant. Ingen kreditkort. Aller priser er opgivet i Dkr. og er inkl. moms.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 21 76 50 60, såfremt du har spørgsmål til billetter og betaling.

Personhenførbare oplysninger (navn, adresse mv.) opbevares og transmitteres i et lukket netværk. Der er altså ikke adgang til disse oplysninger fra internettet. Alle oplysninger vedrørende betalinger sendes krypteret til Nets via Bambora/epay.

 

Overdragelse
Det er, jf. "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer”, ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark. Det betyder bl.a., at det er forbudt at videresælge billetter med fortjeneste. 

Du kan dog lovligt overdrage din billet til en anden til pålydende værdi. Ligeledes kan en udstillerstand overdrages til en anden til pålydende værdi, dog under forudsætning at Køge Events orienteres om dette skriftligt på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Billetter må ikke anvendes kommercielt til pakkesalg, konkurrencer, videresalg eller lignende, med mindre arrangøren har givet tilladelse hertil.


Om adgang til et arrangement
Kontroller din billets oplysninger, herunder om arrangement, dato/tidspunkt og adresse. Vær opmærksom på at din billet kan gælde i en tidsbegrænset periode.

Stregkoden på billetten tillader kun adgang for én person, med mindre andet fremgår. Ulovlig kopiering eller videresalg af billetter kan medføre, at du nægtes adgang til arrangementet. Køge Events IVS har intet ansvar for problemer, som skyldes ulovlig kopiering og/eller videresalg af billetter.


Om køb af udstiller stand

Kontroller at din stand svarer til dit køb jf. faktura og betingelser under tilmelding. Såfremt din stand ikke svarer til dit køb, bedes du rette henvendelse til Køge Events hurtigts muligt og påpege fejl og mangler. Såfremt Køge Events ikke kan tilbyde en udstiller stand svarende til dit køb, kan der rettes skriftlig henvendelse til Køge Events mhp. krav om kompensation. Alle klager og krav vedr. kompensation skal rettes skriftligt til Køge Events på mail; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Såfremt Køge Events har tilbudt udstiller en stand svarende til det købte, men udstiller har afslået, kan der ikke ydes kompensation.

 

Generelle betingelser
Købsaftalen er omfattet af dansk rets almindelige regler.
Der er først indgået en bindende aftale, når Køge Events IVS har modtaget/registreret betaling.


Vi forbeholder os ret til, uden forudgående varsel, at ændre disse betingelser. Ændringer gælder herefter efterfølgende ordrer. Det er dit ansvar at tjekke op på, om der er sket ændringer i betingelserne.

Forbehold
Køge Events IVS tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser – herunder udsolgte arrangementer.

Køge Events IVS

- CVR 40114696

betalingskort