Bliv udstiller

Julemarked på sociale medier - hos Køge Events

Til trods for, at de fleste af Danmarks mange hyggelige julemarkeder og messer i år er indstillet pga. Covid-19 situationen, vil vi gerne på anden vis give dig mulighed for at sælge og udstille din kunst eller dit kunsthåndværk frem i perioden op til jul. Derfor afholder vi i år et stort julemarked på vores sociale medier (SoMe) i perioden 10. november - 20. december 2020.
 
 
Som udstiller på vores SoMe julemarked får du en unik mulighed for at få dine varer eller designs eksponeret og solgt til et større publikum. Du får mulighed for at få kommentarer, nye følgere og feedback direkte fra dine kunder. Vi giver dig plads på vores sociale medier, til at du kan præsentere dig selv og dit brand, din passion og dine varer - med historien bag. På vores julemarked på sociale medier kan du dermed stadig møde dine kunder og sælge dine varer, blot online.
 
 
Hvem kan deltage? Du kan tilmelde dig som udstiller på vores SoMe julemarked, hvis du er en privat person eller en lille, eller mindre virksomhed som designer eller laver produkter som normalt vil have relevans for et julesalg/julemarked. Du skal have både en Instagram og Facebook profil og det er en fordel, hvis din Instagram profil er en virksomhedsprofil. Dette kan rettes i dine indstillinger.   
 
 
Priser & betingelser for at udstille på vores Online julemarked:
 
Sociale Medier:Promovering på Køge Events sociale medier - Facebook og Instagram - indeholder:
1 opslag med din egen tekst (max 150 ord) og op til 4 billeder ialt - hvoraf 2 stk også bruges til Story opslag.
Pris kr. 179 inkl. moms 
 
Shop i shop: Du kan tilkøbe en shop i galleriet på forsiden af vores hjemmeside www.køge-events.dk. Det betyder at du får en forretning med link til dit website eller facebook eller telefonnummer på vores website, hvor kunder som f.eks ikke er på sociale medier, kan klikke direkte ind på din hjemmeside og tekst via galleriet. De skal blot klikke på dit navn/virksomhed under billedet, hvorefter de får link til din hjemmeside, facebookside eller tlf. Dette er iøvrigt meget SEO venligt for din hjemmeside. Din annonce på Shop i shop vises i galleriet i 14 dage, efter din annoncering.

Pris tilkøb shop kr. 179 inkl. moms

Du kan se et eksempel på shop i shop her: 

http://www.xn--kge-events-0cb.dk/index.php/component/speventum/speaker/5-nordic-simply

 
  
Betingelser: Når du eller din virksomhed er blevet promoveret på vores sociale medier, ligger din promovering tilgængelig for besøgende og følgere i hele julemarkedperioden. Vi promovere vores udstillere i den rækkefølge som de tilmelder sig. Så jo hurtigere man melder sig til, jo længere en periode bliver man eksponeret i. Der udstilles et begrænset antal udstillere pr. dag.
  
Når du har booket din promovering, modtager du en faktura. Denne skal betales før promovering opnåes. Booking og betaling af promovering er bindende og refunderes ikke. Såfremt du ikke har betalt indenfor betalingsfristen, annulleres din booking. Læs venligst din tekst igennem, inden du sender den til os. Når vi har modtaget den, kan den IKKE rettes ( Vi retter for stavefejl). Check også at dine link til dine sider er korrekte og virker, inden du sender dem til os. Det er dit ansvar at disse er korrekte.
 
Du må kun promovere dine egne varer - og 1 virksomhed pr. promovering. Der må ikke promoveres for 3. mand, med mindre du er forhandler og har en forhandlerkontrakt, ej heller for ulovlige - eller kopi varer.
 
 
Booking:
Du booker din udstillerplads på sociale medier her på siden. Brug formularen. Når vi har modtaget din booking, sender vi dig en mail, hvor du kan vedhæfte den tekst og de billeder som du ønsker promoveret. 
Når du booker din promovering på sociale medier accepterer du ovenstående betingelser.
Skriv til os igen, hvis du ikke har hørt fra os indenfor 72 timer, OG husk at kigge i din spam mail / uønsket post. 
 
Tips & råd til din annonce:
Tænk på, at du ikke skal vise hele dit sortiment på en gang, men lave en appetitvækker som lokker de besøgende ind på din hjemmeside eller instagram/facebook side. Vælg IKKE billeder som er collage eller har tekst på. Sørg for at der er godt lysindfald (dagslys) på dine billeder og en ensartet baggrund. Billederne skal være i høj opløsning og gerne i firkantet format f.eks. 1000 x 1000 pxl. som passer til instagram og facebook. Mærk gerne dine billeder f.eks jpg.nisse1, jpg.nisse2 mm.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores julemarked på sociale medier & ønsker dig et godt julesalg.
 
De bedste hilsner
Team Køge Events 

Tilmeld som udstiller

Postnummer og By

Køge Events IVS

- CVR 40114696

betalingskort