Bliv udstiller

Kunst, Design & Kreativ messe i Køge - Efterår 2020

Tilmeld dig som udstiller på Kunst, Design & Kreativ messen i Køge 

Tilmeldingen er LUKKET, da messen er fuldt booket.
 
 
Den 20. september 2020 afholder vi messe for kunst,design og kreativt kunsthåndværk i Køge.
 
Som udstiller på vores messe får du en unik mulighed for at få dine varer eller designs eksponeret og solgt til et større publikum. Du får mulighed for at netværke med andre dygtige udstillere, iværksættere og kunsthåndværkere. Du kan blive inspireret af tidens trends og til hvordan du bedst kan præsentere dig og dit brand, din hobby eller dine varer. Måske får du en ny forhandler, måske en ny samarbejdspartner eller noget helt andet. Med garanti får du gjort dig nogle erfaringer i forhold til at gå på messe, sælge dine varer og møde dine kunder.
 
 
Vi er et lille professionelt og velorganiseret team. Vi står til rådighed for vores udstillere og er behjælpelige både på selve messen og inden arrangementet i forhold til spørgsmål, ideer og praktiske løsninger.
 
 
På vores kunst, design og kreative messe kan udstilles alt indenfor design & kunsthåndværk, interiør, kunstner -og hobbyartikler, brugskunst, smykker og beklædning. Alle kan være med både private, virksomheder og hobby forretninger. Sidste år havde vi 100 udstillere og godt 3.000 besøgende på messen.
Vi planligger at rykker ind i den helt nye store Køge Hal lll, med 1700 kvm udstillingsplads, foyer, VIP lounges, cafe og restaurant. Det bliver så lækkert og vi glæder os meget allerede.
 
 
Størrelse & pris på stande:
 
Lille stand på 2x2 meter - koster kr. 800 + moms ( Udsolgt, venteliste lukket)
Mellem stand på 3x3 meter - koster kr. 1500 + moms (Udsolgt)
Stor stand på 3x5 meter - koster kr. 2400 + moms (Udsolgt)
 
 
Lidt praktisk info: Der er trådhegn bag alle standene. Trådhegnet er stabilt og kan bruges som bagvæg til ophæng af varer eller bannere på standen. Der er ikke skillevæg til din nabo. Du skal selv medbringe alt inventar til din stand inkl. bord og evt. stole. Af hensyn til gældende regler fra brandinspektionsmyndighederne må der ikke placeres varer eller andet undenfor standens angivne mål. Der må ikke sælges mad eller drikke på standene. Smagsprøver må uddeles i begrænset omfang. Der er ikke strøm på standen med mindre andet er aftalt.
 
Corona: Pga. Corona krisen, bliver det nødvendigt at overholde myndighedernes regler og anbefalinger om god håndhygeijne, afstand og øvrige forholdsregler gældende for messe afholdelse. Det betyder bl.a. at der er adgang for et begrænset antal publikum i hallen af gangen og det er derfor også kun muligt at tilmelde max 2 deltagere på hver stand. På den måde sikrer vi os kapacitet til at kunne få et stort publikum igennem messen i løbet af dagen og at det er muligt at overholde afstandskravene. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage mere info om hvilke regler der er gældende pga. Corona. 
 
 
Tilmelding:
Du tilmelder dig på tilmeldingsskemaet her på siden. OBS: Messen er fuldt booket, og ventelisten er også lukket. 
 
Betingelser: 
Når du har tilmeldt dig, modtager du en faktura samt praktiske informationer om messen.
Tilmelding og betaling til vores messe er bindende og refunderes ikke.
Dette gælder også i tilfælde af sygdom, død, ulykke eller force majeure, inkl.; bygningskollaps, beskadigelse på eventlokalisation, fornyet Corona krise som medfører regeringspåbud eller ændrede anbefalinger for messeafholdelse og forsamlingsforbud, politisk undtagelses tilstand, krig, naturkatastrofe eller andre helt uforudsigelige omstændigheder, som vi som arrangører ikke på forhånd har kunne forudse.
 
Når du tilmelder dig vores messe her på siden accepterer du ovenstående betingelser.
Hvis du ikke har hørt fra os indenfor 24 timer, så husk at kigge i din spam mail / uønsket post. 
 
Vi glæder os til at se dig.
 

Tilmeld som udstiller

Postnummer/By